• Börshuset (map)
  • Skeppsbron 2
  • Malmö, Skåne län, 211 20
  • Sweden

Under kommande investerarträff har du möjlighet att träffa tre spännande Life Science-bolag med tillhörande mingel och diskussion mellan investerare och bolagsledning. Bolagens styrelse & VD har mångårig erfarenhet av att utveckla och kommersialisera nya grupper av läkemedelskandidater från akademisk forskning till publika utvecklingsbolag. Missa inte eventet där spännande läkemedelskandidater riktar sig mot terapiområden som är i stora behov av nya preparat med färre biverkningar.

Bolagen Aptahem, Cyxone & Gabather kommer att presentera spännande forskning kopplat till nya potentiella läkemedelskandidater som adresserar stora behov inom flera terapiområden. Eventet kommer att hållas i Malmö Börshus i centrala Malmö.

Missa inte möjligheten att ta del av tre olika bolagspresentationer med efterföljande frågestund. Anmäl dig redan nu till investerarträffen, det även bjuds på mat och dryck med möjlighet för intressant frågestund och mingel med bolagen efter avslutade presentationer.

Program:

 17:15 Registrering

17:30 Aptahem, VD Mikael Lindstam

18:00 Cyxone, VD Kjell Stenberg

18:30 Paus

18:45 Gabather, VD Bert Junno & CSO Mogens Nielsen

19.15 - 20.30 Mat/Dryck Mingel

Plats

Investerarträffen hålls i Malmö Börshus, Skeppsbron 2. En modern mötesplats med gamla anor belägen ett stenkast från Malmö Centralstation. 

Anmälan

Anmälan sker genom mejl till event@gabather.com där ni anger fullständigt namn, telefon och e-post. Kom ihåg att även anmäla eventuell medföljande gäst.

OBS! Antalet platser är begränsat och först till kvarn gäller!