Anglonordic Life Science Conference XIV kommer att hållas i London, 31 Maj 2017 . Nu inne på sitt fjortonde år konferensen kommer att äga rum vid den prestigefyllda  8 Northumberland Avenue , bara några steg från Trafalgar Square i centrala London.

Konferensen fortsätter att växa och ger dig möjlighet att träffa beslutsfattare på ledande och kommande läkemedelsframtagning och medicintekniska företag från Anglo-Norden, internationella läkemedels- och värdepappersföretag. Konferensen kommer att fortsätta med sin ”invite only” politik. Tjänsteleverantörer kan delta som sponsorer eller utställare.

85 investerare representerar 70 värdepappersföretag deltog i maj 2016 händelse, som började med en exklusiv reception, hölls i  Australien House . Hedersgäst vid receptionen var George Freeman, minister för Life Sciences i Storbritannien

Läs mer här