Gabathers styrelse har beslutat att tidigarelägga kvartalsrapporten till Delårsrapport ett till 2015-05-14.

Gabathers VD Bert Junno kommenterar: ”Beslutet att tidigarelägga rapporten fattades pga. den kommer att vara färdig tidigare för publicering och för att tillåta insynspersoner att lösa optioner i lösenperioden för TO1 den 18-22e maj.”

Gabather AB
Bert Junno, VD
Tel: 070-777 22 09
E-post: bj@gabather.com

Kort om Gabather AB

Gabather grundades år 2014, med 10 års forskning på Lunds universitet och Research Institute of Biological Psychiatry i Roskilde bakom sig, för att utveckla nya läkemedelskandidater för behandling av sjukdomar med ursprung i det centrala nervsystemet. Gabather grundades av Forskarpatent i Syd AB och professorerna Olov Sterner och Mogens Nielsen i syfte att kommersialisera uppfinningar av Sterner och Nielsen tillsammans med medarbetare från Lunds och Köpenhamns universitet. Professor Sterner har arbetat inom farmakologisk kemi i 40 år och professor Nielsen har arbetat inom biologisk psykiatri i 45 år. Båda är högt aktade inom sina områden och kända över hela världen.